Hermann Pincészet

Bioszőlő, biobor mindenkor!

6 hektáron gazdálkodunk a soproni borvidék déli fekvésű lankáin családi összefogásban.

Vegyszermentes gyomirtással, speciális gépekkel tartjuk gyommentesen területeinket.

Hangsúlyt fektetünk az ökoszisztéma védelmére és termékeink szermaradványoktól való mentességére. (allergén anyagok, mérgezés, stb…)

Az optimális tápanyag ellátással növelni tudjuk a szőlő ellenálló képességét a gombabetegségekkel szemben. (Peronoszpóra, lisztharmat, szürke rothadás)

A gyakori, 9-10 naponkénti kis mennyiségű réz-kén-olaj kombinációs permetezés meggátolja a gombák elszaporodását, a szívó-rágó kártevők távoltartását a kezelt növényeken.

Nagyon fontos a megelőzés és NEM a kialakult betegségek kezelése! Az időben elvégzett zöld munkát meghálálják a növények a gyors fejlődésükkel, erős növekedésükkel, nagy egészséges fürtökkel.

Szükség is van a jól beérett vesszőkre, melyekből télen szőlőoltványok készülnek a hazai és külföldi értékesítésre.

Az ökológiai termesztéssel előállított szőlő az alapja a Biobor készítésének, melynek technológiai lépéseit, kezelési mozzanatait betartandó szabályait a Hungária Öko Garancia ellenőrzi, védjegyezi. HU-ÖKO-02

Bio borok: Kékfrankos, Zweigelt, Pinot Noir, Blauburger, Merlot, Cabernet Sauvignon,
Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muskotály, Tramini, Furmint

Elérhetőségeink:

Tel: +36 20-9345970

email: hermann@hermann-wein.com

web: www.hermann-wein.com

facebook: https://www.facebook.com/hermannpinceszet