Lázár Archigraf Bt

“A „hely szellemének” megkeresése és az épületek ennek megfelelően való kialakítása fontosabb számunkra, mint bármely építészeti stílus által diktált szabály. Minden tervezési munkát előítéletek nélkül próbálunk megközelíteni.

1983-ban kezdtem el főépítészként dolgozni egy vidéki városi önkormányzatnál, 1988 óta pedig építész tervezőként számos épületet terveztem Magyarország legjobb építészeti stúdióival és irodáival együttműködésben.

2001-ben végül létrehoztam a saját építészeti tervező vállalkozásaimat, hogy kiszolgáljam az állandóan változó társadalmi igényeket.

Legidősebb fiam, Zoltán, 2019-ben csatlakozott a csapathoz grafikai és építészeti látványtervezőként.
Felelősséget érzek a környezetükbe illeszkedő és fenntartható módon működtethető beruházások és projektek sikeres megvalósításáért.

Mérnöki szolgáltatásaink

A cégeink vezető tervezőjeként főként társasházakat, egészségügyi létesítményeket, vendéglátó egységeket és szálláshelyeket terveztem. Az utóbbi időben grafikus fiammal erdélyi projektekben veszünk részt tervezéssel, tanácsadással, látványtervek készítésével.

A Casiopea Group kft. vezető tervezőjeként építészeti és teljeskörű mérnöki szolgáltatásokat biztosítottunk társasházak, lakóparkok, bevásárló és szolgáltató központok tervezésében nemcsak Magyarországon, hanem Közép- és Kelet Európa több országában.

Szakági tervező kollégáink és cégeik Magyarországon a legjobbak közé tartoznak.

Lázár Gyula építész

Cégeim:
Lázár ARCHIGRAF Tervező és Szolgáltató Bt. 9421, Fertőrákos, Középszikla sor 19/A
Első Kastélyhasznosító és Szolgáltató kft. 1094, Budapest, Balázs Béla utca 34./B 602.
Tel: +36-20-411-7170 e-mail: office@lazarchitects.com www.lazarchitects.com