Vállalkozások

Sáros Viktor élménytúrái

SÁROS VIKTOR ÉLMÉNYTÚRÁI Célom: Élményt vinni fertőrákosi és soproni látogatásodba! Túravezetőként és kirándulás szervezőként leendő soproni és fertő-tavi városlátogatásodat szeretném emlékezetessé tenni. Azért, hogy többet láss, mint egy “mezei” turista. Szemezgess és jelentkezz már otthonról tematikus gyalogos- és kerékpáros túravezetéseimre!… (READ MORE)

Vállalkozások

Turistanavigátor Kft.

Fertőrákosi Kirándulás Fertőrákos látnivalóinak bemutatása városnéző kisvonattal, körutazás keretében. A kirándulóprogram átfogó képet nyújt Fertőrákos felfedezéséhez. Útközben helyi mondákkal, legendákkal ismerkedhetünk meg. A vendégek a program során tippeket kapnak arról is, hogy mit érdemes még felkeresni Fertőrákoson. www.fertorakosikirandulas.hu

Vállalkozások

Soproni Vízmű Zrt.

Soproni Vízmű Zrt. – az Önök víziközmű-szolgáltatója A Soproni Vízmű Zrt. közel 130 éve áll a fogyasztók szolgálatában. Jelenleg Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén és Vas megye északi részén mintegy 110 ezer fő számára nyújtunk szolgáltatást. 50 település otthonaiban, intézményeiben és… (READ MORE)

Vállalkozások

Vidanet

Új dimenzió a szórakoztatásban Élje át a szupergyors internet és a több száz digitális csatorna nyújtotta szórakozás élményét a Vidanettel! Új vagy nagyobb értékű szerződés kötése esetén akár ajándékot is választhat magának, vagy kedvezményesen juthat hozzá egy ultramodern full HD… (READ MORE)

Vállalkozások

Hop-Bau Bt.

A Hop-Bau Bt. egy építőipari és kertépítési munkákkal foglalkozó, feltörekvő vállalkozás. Kiváló szakemberekkel és megfelelő szakértelemmel rendelkezünk, így bátran elvállalunk bármilyen építési munkát, amellyel megbíznak minket kedves ügyfeleink. Legyen szó térkövezésről, medence építésről, kerítés építésről vagy egyéb feladatról. Számunkra nincs… (READ MORE)

Vállalkozások

Lázár Archigraf Bt

“A „hely szellemének” megkeresése és az épületek ennek megfelelően való kialakítása fontosabb számunkra, mint bármely építészeti stílus által diktált szabály. Minden tervezési munkát előítéletek nélkül próbálunk megközelíteni. 1983-ban kezdtem el főépítészként dolgozni egy vidéki városi önkormányzatnál, 1988 óta pedig építész… (READ MORE)

Vállalkozások

Fertőrákosi Kirándulás

Kirándulóprogramok szervezése és vezetése családok, csoportok, osztálykirándulók részére. Fedezze fel Fertőrákos látnivalóit élményjárművekkel: városnéző kisvonat, elektromos busz elektromos kisautó Szerdahelyi Zoltánné ev. Telefon: 0036 20 355 99 99  H-9421 Fertőrákos, Fő u. 145. info@fertorakosikirandulas.hu www.fertorakosikirandulas.hu

Vállalkozások

Ponckerám Kézműves Műhely

A Fertő-tó körüli kirándulása alkalmával tekintse meg Fertőrákoson, a Fő u. 152-ben azt a 200 évesnél idősebb parasztházat, ahol kerámiaüzletet, helytörténeti gyűjteményt és téglamúzeumot alakítottunk ki. Nyitva: április 1-től november 2-ig naponta 10-től 18 óráig 9421 Fertőrákos, Fő u. 152…. (READ MORE)

Vállalkozások

Kerékpárkölcsönzés

Puskás Kerékpárkölcsönzés 9421 Fertőrákos, Fő utca 175. (Puskás Sörkert és Étterem udvarán) Tel: +36 30-9372-277 , +36 99 355-506 www.puskassorkert.hu info@puskassorkert.hu A Fertő-tó körül kiépített kerékpárutak biztosítják a biztonságos haladást, gyönyörű falvak, szőlősök mentén 120km hosszan. 80 db újszerű állapotú,… (READ MORE)

Vállalkozások